Auto Herstel Service WILCO nieuws

Auto Herstel Service WILCO nieuws

Auto Herstel Service WILCO nieuws

Auto Herstel Service WILCO nieuws

Auto Herstel Service WILCO nieuws

Hieronder vindt u interessant nieuws over Auto Herstel Service WILCO of relevant nieuws voor ons vak.

Auto Herstel Service Wilco worstelt zich los uit wurggreep verzekeraars

– Persbericht, Alphen aan den Rijn –

Wie schade heeft aan zijn auto, wil dat zijn auto goed wordt hersteld. In veel gevallen bepaalt de verzekeringsmaatschappij dan niet alleen waar de auto hersteld moet worden, maar ook hóe dat moet gebeuren. Maar wat als je als herstelbedrijf hogere kwaliteitsnormen hanteert dan de gemiddelde verzekeraar? Auto Herstel Service Wilco werpt het juk van verzekeraars af en kiest bewust voor onafhankelijke kwaliteit.

Veel autoverzekeraars hebben contracten gesloten met schadeherstelbedrijven. Wie de reparatie van zijn auto volledig vergoed wil hebben, zal zijn auto moeten laten herstellen bij een bedrijf dat de verzekeraar geselecteerd heeft. Als consument heb je daarin weinig keuze. Auto Herstel Service Wilco vindt maar één ding belangrijk: auto’s van hun klanten terugbrengen in de staat van voor de schade, zonder beperkende voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij. Daarom heeft dit bedrijf zich aangesloten bij het nieuwe onafhankelijke initiatief Jijbepaalt.nl.
Jijbepaalt.nl vindt dat een schadeherstelbedrijf garant moet kunnen staan voor vakmanschap en dat de consument volledige keuzevrijheid moet hebben waar hij zijn auto laat repareren, zonder kleine lettertjes en ‘verborgen’ restricties. Jijbepaalt.nl komt bij branche- en consumentenorganisaties, maar ook in de politiek en media onafhankelijk op voor de belangen van autobezitters.

Wilco Nieuwenhuizen: “Natuurlijk is het fijn voor een herstelbedrijf om contracten te hebben met verzekeringsmaatschappijen. Dat levert immers een stroom inkomsten op. Maar tegelijkertijd zit je ook aan allerlei regels vast ten aanzien van de reparaties. Ik wil de vrijheid hebben om mijn vak goed uit te oefenen en mijn klanten op de beste manier te helpen, zonder concessies te doen op kwaliteit of veiligheid. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een onafhankelijk herstelbedrijf te zijn waar alleen de hoogste kwaliteit telt.”