Jij bepaalt

Jij bepaalt

Jij bepaalt

Jij bepaalt

Jij bepaalt

Jij als klant staat aan het stuur, niet je verzekeraar! Neem de controle weer terug over je eigen investering, de auto. Bedrijven met het JIJBEPAALT GARANTIE logo zijn authentiek. Echte onafhankelijke lokale ondernemers met passie én gedrevenheid. Zij staan voor hun vak! Deze bedrijven onderhandelen niet met verzekeraars of experts over reparatiemethoden of prijs. Veiligheid en kwaliteit zijn gewaarborgd. Hier ben jij de klant. Jij betaalt premie, dus jij bepaalt! Neem geen genoegen met minder.

Het is voor verzekeraars onmogelijk om onafhankelijk en integer jouw belang als klant te behartigen! Verzekeraars dienen de eigenaar van de auto bij schade schadeloos stellen. Op dit moment ben je geen klant, maar een kostenpost! Daarom sluiten verzekeraars prijs-volumecontracten af met schadeherstelbedrijven, maar ook expertisebureau’s. Al deze partijen zijn afhankelijk van de verzekeraar, want de verzekeraar is de klant. Laat je niet misleiden.

0900 0988 – 1e hulp bij autoschade 24/07!

Meld je schade bij JIJBEPAALT.NL en ons team neemt direct actie. Totaal ontzorging in het belang van de eigenaar van de auto. Wij kennen je rechten en handelen alles in opdracht van jou onafhankelijk, transparant en integer af.

1e hulp bij autoschade!

Jij bent als eigenaar van de auto onze klant, niet de verzekeraar. Wij regelen de schade volledig in opdracht van jou, voor jou. Indien de schade niet te claimen is bij derden wordt deze bij je eigen verzekeraar aangemeld. Uiteraard begeleiden wij dit ook geheel voor jou. Wij zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Claim onterecht afgewezen

Het komt voor dat je verzekeraar niet conform polis handelt, weigert om uit te keren, of zich verschuilt achter de kleine letterjes in je polisvoorwaarden. Indien de claim onterecht is afgewezen, wordt de zaak besproken met onze juristen. Indien nodig gaat één van onze advocaten voor je aan het werk.

Onafhankelijke expertisedienst

JIJBEPAALT.NL heeft een exclusieve samenwerking met Experda. Een expertisedienst die onafhankelijk, betrouwbaar en 100 % integer is in het afhandelen van de autoschades.

Bron: Jijbepaalt.nl