Schadeherstel in 6 stappen

Autoschade is vervelend en u zit er eigenlijk helemaal niet op te wachten. Toch is het verstandig om uw auto weer te laten herstellen. Wij proberen autoschade zo snel en professioneel mogelijk te herstellen. Hieronder een klein overzicht wat u kunt verwachten als u uw auto wilt laten repareren.

Stap 1: Ontvangst

Wij ontvangen u graag aan de Christiaan Huijgensweg 9 in Alphen aan den Rijn (zie contact gegevens).

Stap 2: Demontage

Uw auto wordt gedemonteerd en de carrosserie wordt uitgedeukt of gedeeltelijk vervangen. Wij maken hierbij altijd gebruik van originele onderdelen en de geldende fabrieksvoorschriften. In overleg zijn ook gebruikte- en imitatie onderdelen mogelijk.

Stap 3: Voorbewerking

Hier worden alle te spuiten delen strak en glad gemaakt, afgekit en heel fijn nageschuurd. Dit is de basis voor het uiteindelijke resultaat. Na het zorgvuldig afplakken is uw auto klaar voor de spuiterij.

Stap 4: Spuiten

De originele kleur wordt door een verfmix computer aangemaakt. Auto Herstel Service WILCO maakt gebruik van milieu vriendelijke autolakken op waterbasis. Voor een goede glans en een krasvaste laklaag wordt een blanke lak aangebracht.

Stap 5: Montage

Nadat de auto gespoten is kan de auto worden afgemonteerd met natuurlijk de originele onderdelen zoals bumpers, verlichting, sloten, sierlijsten etc...

Stap 6: Afleveren

De auto wordt uitgebreid gecontroleerd en is daarna klaar voor aflevering.


Copyright 2015 - Auto Herstel Service WILCO

Christiaan Huijgensweg 9 | Industrieterrein Molenwetering | 2408 AJ Alphen aan den Rijn
Telefoon 0172-497 676 |
info@autoherstelservice.nl